Despre noi

Dealer Italia este o companie formată din oameni tineri și energici, pasionați de munca lor. Partener al unor companii de renume din Italia, societatea noastră își dorește să se regăsească pe lista tuturor agricultorilor români.
Având sediul în județul Mureș, la doar 10 kilometri de Sighișoara, Dealer Italia a fost înființată de către trei mari producători de utilaje agricole din Italia, în anul 2008. Astfel, asociaţii noștri, SC Angeloni SRL, SC Cafini SPA, SC Roter Italia – Forigo, după o îndelungată tradiție în construcția de utilaje agricole, au venit şi pe piaţa românească şi pun la dispoziția agricultorilor români tehnologie „made in Italy” pentru performanțe crescute în agricultură.
Societatea noastră îşi doreşte să fie o punte de legătură între cei trei producători italieni și colaboratorii din întreaga ţară. Astfel, am realizat o rețea de dealeri care acoperă întreg teritoriul țării, atât pentru comercializarea utilajelor agricole, cât și pentru asigurarea unui service de calitate şi de înaltă promptitudine.

Principalii producatori de echipamente

Imagini de la sediul firmei Dealer Italia