[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][rev_slider slider_tocatori_forigo][fusion_separator style_type=”shadow” top_margin=”” bottom_margin=”” sep_color=”#e8e8e8″ border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”center” class=”” id=””/][fusion_text]

Forigo Roteritalia, unul dintre acționarii și fondatorii companiei Dealer Italia cu sediul în România, are o gamă variată de tocători de resturi vegetale pe care o exportă în țară catre compania românească, ce este distribuită apoi către rețeaua de dealeri autorizați. Calitatea și prețurile corecte fac ca aceste mașini agricole să fie ideale pentru fermele din România, de la cele mici, la cele de mari dimensiuni.

Roteritalia, deținătoarea brandului Forigo, este o companie tânără și dinamică, fondată în 1970 și operează în Europa, America de Sud și de Nord și Japonia. Unele dintre caracteristicile sale importante sunt reprezentate de studierea și găsirea de soluții adecvate nevoilor și cerințelor utilizatorilor finali, prin concentrarea asupra detaliilor și cerințelor pieții.
Forigo Roteritalia produce o gamă variată de mașini agricole pentru pregătirea solului, pentru sterilizat, pentru tocarea ierbii și resturilor vegetale, pentru pregătirea și întreținerea spațiilor verzi, în special pentru culturile horticole de specialitate. De asemenea, oferă o gamă specială și foarte flexibilă de utilaje pentru facut biloane, întins folie, furtun irigat și distribuire îngrășăminte.

Fermierii români poat achiziționa și grape rotative, freze standard, tocători de resturi vegetale, mașini de bilonat, sterilizatoare pentru teren si accesorii. Toată gama de produse a producătorului italian este comercializată în România.

Mai mult, Forigo Roteritalia produce o gamă largă de tocători pentru sectorul agricol. Utilitatea acestora se dovedește atât în ferme, pentru tocarea resturilor vegetale sau pentru pregătirea terenului în vederea lucrărilor de tip «Minimum Tillage», cât și pentru societățile care îngrijesc spațiile verzi publice, precum și pășuni.

Tocătorile Forigo, cuceresc piața românească

Producătorul italian Roteritalia și-a structurat producerea de tocători pe patru linii principale, toate regăsindu-se în portofoliul partenerului din România, Dealer Italia.

Modelele FT4 – FT6 –FT7 se adresează fermelor de dimensiuni mici și lucrărilor ușoare sau cu grad de dificultate ridicat, recomandate cu precădere pentru tocarea ierboaselor.

Modelele FT8 – FT12 – FT18 sunt ideale pentru exploatații agricole de dimensiuni mici și medii. Sunt mașini specializate pentru ferme viticole și pomicole, dar și pentru curățenia terenurilor nelucrate (pășuni). Dealer Italia comercializează deopotrivă versiunea fixă și cea deplasabilă lateral și sus-jos, hidraulic.

FTL8 este o tocătoare cu deplasare laterală, hidraulică, polivalentă. Acest model este ideal pentru zonele cu vegetație de pe marginea șoselelor, chiar și pentru suprafețele înclinate. Poate fi utilizat de asemenea și în alte culturi, cu precădere în sere unde polivalența utilizărilor sale poate fi mai bine și eficient exploatată. Este disponibil cu multiplicator încorporat sau cu multiplicator extern, pentru o adaptare adecvată fiecărei lucrări în parte.

Modelele FT15 – FT20 – FT25 toacă și mărunțesc resturile vegetale rămase de la cultura anterioară și sunt utilizate după recoltarea tuturor culturilor de cereale. Se accelerează astfel descompunerea resturilor vegetale și se ușurează cu mult muncile ulterioare, așa cum este aratul sau scarificatul. Utilizarea acestor utilaje e indispensabilă când se seamănă în miriște sau în teren nelucrat (sistemul «Minimum Tillage» ex. Komby Cut).

Fermierii interesați de modelele prezentate mai sus pot contacta reprezentații zonali sau dealerii autorizați din toată țara. Pentru mai multe detalii, accesați site-ul www.dealeritalia.ro sau www.forigo.it.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]