Dealer Italia participă anul acesta la o serie de evenimente importante din țară, printre care se regăsește și târgul internațional Agro Pitești, ediția 2018, ce are loc între 26 și 29 aprilie. Primele 2 ediții din anii 2016 și 2017 au fost evenimente foarte bine primite de agricultorii din zonă, care au demonstrat că au nevoie de informații din domeniul echipamentelor, utilajelor și tehnologiilor de ultimă oră din domeniu. Astfel, ni s-a părut important să ne alăturăm partenerilor noștri Cesivo Agricultura, companie cu sediul central la Craiova, pentru a prezenta agricultorilor din județul Argeș, dar și cele limitrofe, utilaje de top de la partenerii noștri Angeloni, Caffini și Forigo.

Agro Pitești are loc anul acesta în parcarea Complexului Comercial Jupiter City, pe o suprafață expozițională de peste 8.000 mp cu accces facil pentru expozanți și vizitatori. Vor expune nu mai puțin de 60 de expozanți, care aduc pentru fermierii din zonă de la echipamante și utilaje agricole de ultimă generație (tractoare, combine etc), echipamente și accesorii (cântare, uleiuri, soluții moderne de cartografiere a suprafețelor agricole) și până la produse agroalimentare tradiționale.

Tombole cu premii zilnice

Organizatorii anunță că zilnic vor exista programe de muzică și dansuri populare susținute de asambluri folclorice din județul Argeș, cooking-show oferit de partenerul evenimentului – Fuchs Condimente, tombole  cu peste 40 de premii. Astfel, participanții pot câștiga chiar un porc în viu, oferit de partenerul nostru Radic Star sau o mini macara hidraulică oferită de AJG Trucks &Trailers.

Ediția din acest an a Agro Pitești este organizată cu sprijinul Camerei de Comerț Britanico Române, Ambasadei Cehiei, CCI a României, Romexpo, Consiliului Județean Argeș, Prefecturii Județului Argeș, AFIR, APIA, FGCR, Primăriei Pitești, Primăriei Mioveni și Primăriei Topoloveni.