Caffini a scos pe piața de profil o nouă versiune a Striker, numită Levante, care aduce o serie de facilități pentru operatori. Mai mult, lucrul în câmp este mult mai precis cu această autopropulsată ce se pretează mai multor tipuri de culturi înalte: de la rapiță, la porumb sau floarea-soarelui.

Striker este o autopropulsată deja cunoscută agricultorilor români, fiind prezentă pe piața noastră de câțiva ani. Dezvoltată conform cu exigențele clienților, Striker are o distribuție ideală între axe și motoare puternice, cu tracțiune eficientă și uniformă, care o fac pretabilă culturilor de diferite tipuri.

Ajustarea hidraulică a gărzii la sol

Noua versiune Levante permite ajustarea hidraulică din cabină a gărzii la sol de la 150 cm până la 200 cm. Această caracteristică favorizează alegerea ideală a înălțimii cadrului, fie în faza de pre-însămânțare, fie în cea de tratament, chiar și în culturi înalte cum ar fi rapița, porumbul și floarea-soarelui.

  


 

Reglare hidraulică a ecartamentului

Levante mai oferă posibilitatea reglării hidraulice a ecartamentului, chiar de pe scaunul șoferului, cu 4 lățimi, de la minimum 225 cm, până la maximum 300 cm.

 


 


Reglare hidraulică a ecartamentului
Striker, prin sistemele sale de control și transmisie, permite comunicarea de date între mașină și compania constructoare, satisfăcând parametrii pentru a accede la avantajele fiscale prevăzute prin legea europeană Farming 4.0 (Industria viitorului) ce se adresează exploatațiilor agricole.

 


 

Auto-Pilot, Volvo Penta Tier 4 Final cu Ad-Blue și OvervNoul model vine cu o serie de noutăți care asigură o precizie ridicată a lucrului în câmp, cât și o siguranță sporită pentru operator.

  • Auto-Pilot: pilotul automat este disponibil atât în versiunea cu volan electric, cât și în cea cu servodirecție electronică. Asigură maximum de precizie în lucru cu cel mai ridicat confort pentru operator.
  • Striker respectă toate normele europene în ceea ce privește emisiile și siguranța operatorului, datorită motoarelor puternice Volvo Penta Tier 4 Final cu Ad-Blue. Cabina respectă normele CAT.4 în ceea ce privește presurizarea și filtrarea aerului.
  • OVERVIEW 360°: Este un sistem integrat de camere ce permite vizualizarea 360ᵒ a mașinii, pe ecranul de bord: siguranță, ușurință de manevră, confort, ergonomie.

Striker Levante este distribuit în România prin rețeaua de parteneri a Dealer Italia, companie parteneră Caffini. Pentru detalii, nu ezitați să contactați reprezentanții Dealer Italia (0756052378).