Dealer Italia comercializează prin toți reprezentanții din țară remorcile tehnologice Mixeat-Alieco. Unul dintre fermierii români care are deja o astfel de remorcă este Paul Tatu, din localitatea Haghig, județul Covasna, care prin societatea sa T.G. Prodag SRL lucrează în fermă vegetală 1600 ha de teren agricol și are în ferma zootehnică 1200 de vaci cu lapte.

Acum aproape un an, Paul Tatu a achiziționat o remorcă tehnologică Mixeat Alieco RS 9.12 cu descărcător de siloz și spune că este foarte mulțumit de alegerea făcută. „Este singurul utilaj care lucrează nonstop, deoarece văcuțele trebuie să mănânce în fiecare zi. Din acest motiv, în fermele zootehnice, remorca pentru pregătit furajele trebuie să fie cu adevărat fiabilă, motiv pentru care m-am oprit la acest model”, ne-a spus agricultorul.

Modelele Alieco pot fi cu

  • Tractare orizontală

– Cu 3 melci – modelele RS – RX: cu freză de la 5 la 18 cbm sau fără freză de la 5 la 24 cbm

– Cu 2 melci – modelul TF: cu freză de la 10 la 18 cbm sau fără freză de la 10 la 24 cbm

  • Tractare Verticală: Modelul VX

– Cu 1 melc de la 8 la 14 cbm

– Cu 2 melci de la 13 la 24 cbm

– Cu 3 melci (în dezvoltare) de la 32 la 42 cbm

  • Propulsate: Model FACTOR

– Orizontal cu 3 melci de la 13 la 18 cbm

– Vertical cu 1 sau 2 melci de la 14 la 24 cbm

Amestec ideal pentru o hrană completă

Mixeat Alieco RS 9.12 înlesnește partea de furajare și creșterea productivității cu 30%. În mod normal, ai nevoie de 1 m³ de furaj pentru 7 capete de animale. Paul Tatu s-a descurcat până acum doar cu o remorcă, dar a mai comandat una pentru un lucru mai eficient în ferma sa de 1200 de vaci.

Forajarea animalelor cu ajutorul acestei remorci tehnologice se bazează pe principiul TMR – total mixed ration

TMR este un proces cântărire și amestecare a tuturor furajelor întro rație completă care oferă animalelor o formulă complexă de fibre, vitamine, proteine și minerale. Prin amestecarea totala a tuturor componentelor ce fac parte din rețeta de hrană, vacile nu pot distinge și separa anumite componente, precum făinile proteice.

Remorcile tehnologice Mixeat au bazin de amestecare autoportant din oţel FE510, instalaţie de cântărire electronică manuală Label Peso21, acţionare hidraulică cu 2 cuple rapide cu tractor sau instalaţie hidraulică autonomă, arbore amestecător cu Ø 800 mm cu lame și 2 şnecuri superioare cu lame sau freză 420 x 1250 mm și descărcător de siloz – malaxor orizontal cu arbore amestecător şi două şnecuri superioare de transmisie. Dotările diferă în funcție de tip, iar pentru detalii, nu ezitați să contactați echipa noastră de vânzări (+40.755.022712)