DSC01536

FORIGO/ROTER ITALIA, prezentă pe piața din România prin intermediul companiei Dealer Italia, a pus bazele unei noi societăți și anume MIXEAT SRL. Noua companie este situată în Albaredo d’Adige, Italia și este specializată în construcția de utilaje pentru alimentarea efectivelor de animalele și tratarea deșeurilor pentru compost.

Gama comercializată include diferite tipuri de Remorci tehnologice purtate orizontale, verticale și Remorci tehnologice autopropulsate verticale și orizontale:

 

·         Remorci tehnologice purtate orizontale pe tiranții din față cu prindere în 3 puncte – cu sau fără freză – mașină polivalentă în amestecul și omogenizarea TOP în UNIFEED.

·         Remorci tehnologice purtate orizontale cu prindere în 2 puncte – o mașină polivalentă care combină privilegiile unei freze cu posibilitatea de a introduce baloți întregi cu păstrarea unei anumite înălțimi

·         Remorci tehnologice purtate verticale cu prindere în 1, 2 sau 3 puncte – mașini polivalente

·         Remorci tehnologice autopropulsate verticale și orizontale

Cu ocazia următorului Salon Agritechnica, FORIGO/ROTER ITALIA va prezenta noua remorcă purtată pentru furaje, model LM 1,5 m, special creată pentru micii crescători de animale din Europa și nu numai.

Pentru detalii, nu ezitați să ne contactați la numerele de telefon afișate pe site sau direct pe dl George Gui la numărul de telefon 0040.756.05.23.78.