Echipa Forigo participă din nou, cu mult entuziasm, la unul dintre evenimentele majore pentru cei care lucrează în sectorul agricol: ediția a 78-a a Târgului Internațional al Agricultorilor Sima.

Târgul parizian va începe duminică, 24 februarie, și se va încheia joi, 28 februarie.

Între aceste două date, vor fi exista numeroase inițiative, iar inovativitatea va găsi sol fertil pentru noi idei. Descoperiți toate noutățile SIMA 2019.

Forigo este una dintre companiile cu tradiție de la acest eveniment major din domeniu, desfășurat la Paris Nord Villepinte, și îi va aștepta pe vizitatori cu ultimele noutăți, în standul 6 D 041, zilnic între orele 8.30 și 18:00.

Cu date și exemple reale, specialiștii companiei vor detalia care sunt motivele pentru care, în căutarea celei mai bune soluții, agricultorii trebuie să aibă încredere Forigo Roter Italia:

  • Ce beneficii specifice pot obține agricultorii?
  • Ce face această companie unică pe piață?
  • Cum răspund la fiecare nevoie?

SIMA 2019, accent pe reproducere și genetică

SIMA s-a născut în Franța ca un eveniment multi-specializat, orientat nu numai spre agricultură, ci și spre reproducere, un sector căruia i se va acorda o importanță aparte în 2019. Una dintre principalele noutăți ale ediției va fi, de fapt, stabilirea Zilei de reproducere, în uniune cu SIMAGENA, denumirea SIMA care vizează operatorii din domeniul reproducere și genetică bovină. Astfel, ziua de miercuri, 27 februarie, va fi dedicată unui „open show”, licitațiilor internaționale și unei serii de conferințe privind importanța AgTech în sectorul de creștere.

Pe toată durata SIMA 2019, expozanții din cele 2 sectoare de referință ale evenimentului vor întâlni vizitatorii interesați de inovare. Pentru ei vor fi momente dedicate intervențiilor experților și meselor rotunde.

În general, discursurile din cadrul evenimentului vor avea ca scop să se concentreze pe aspectele legate de:

  • Agricultură crescută
  • Agricultura biologică
  • Agronomie

Printre reunirile majore trebuie menționat „Summitul african SIMA”, o serie de idei pentru dezvoltarea pieței agricole pe continentul african.

SIMA 2019 va include, de asemenea, o secțiune numită „Start-up Sat”, un punct real de întâlnire între companii inovatoare și o zonă dedicată exclusiv input-urilor: ideea acestei ediții este de a da relevanță societăților producătoare de semințe, îngrășăminte, fertilizanți.